RSS

Her hafta yeni temalar Tchibo' da!


İş, okul, sınavlar filan derken epeydir ara vermiştim. Bu sefer de yaklaşık 1 senedir takip ettiğim Tchibo’ dan bahsetmek istiyorum.


Bilmeyenler için kısaca tanıtayım; Tchibo, değişen temalarla farklı ürünlerin satıldığı aynı zamanda lezettli kahveler içebileceğiniz ve satın alabileceğiniz bir mağazalar zinciri.

İşin güzel yanı; temaların her hafta yenilenmesi. Her gittiğimde farklı ürünler buluyorum. İhtiyacım olmasa bile, biraz göz atıp inceliyorum. Ayrıca yeni tema gelse bile, eski ürünlerden de bulunduruluyor. Sonradan almak istediğiniz bir şey olursa, yeni tema geldi diye kaçırmış sayılmazsınız. Üstelik internetten de istediğiniz ürünü sipariş verme şansınız var.

Temalardaki ürünlerin fiyatı diğer markalardaki benzer ürünlerin fiyatlarından pahalı değil. Hatta daha uygun bile denebilir. Bunun yanında kalite olarak da oldukça başarılı. Bir mühendis olarak söylemeden geçersem ayıp olur, fiyat/kalite oranı oldukça yüksek! Aynı zamanda müşteri memnuniyeti konusunda da beni bile tatmin eden bir yapıya sahipler. Hizmet anlayışı, güler yüz ve aldığınız bir ürünü değiştirmek istediğinizde sizi geri çevirmemeleri benim için tercih sebebi.

Kahvelere gelecek olursak, bir çok zincir mağazalardakiler kadar iyi ve kaliteli. Marketlerden almaya alıştığımız kahve markalarından çok daha dayanıklı ve aromalı granül kahveleri var. Koca bir kavanozu aylardır dolapta durduğu halde ne yapışma ne de bozulma olmadığı için bu yönden de beni kendine hayran bıraktı Tchibo..

Bu tempoda gittiği sürece daha uzun yıllar takip listemden düşeceğini sanmıyorum. En kısa zamanda sizin de denemenizi tavsiye ederim. :)

0 yorum:

Yorum Gönder